Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1410g916kcal24g169.2g0g0g
Vesi1880g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 940g595kcal28.2g45.1g32.9g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g564g564kcal107.1g0g12.4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g188g314kcal4.9g10.9g28.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g19g41kcal3.2g3.2g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4860kcal334.8g456.8g150.4g0.2g
Valittu annoskoko5000g2430kcal167.4g228.4g75.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1215kcal83.7g114.2g37.6g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653