Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g3766g3577kcal301.3g527.2g26.4g301.3g
Sipuli (kuorittu)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.6g0.5g1.8g
Oliiviöljy 366g3238kcal0g0g366.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g105g21kcal0g6.8g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka314g257kcal10.7g59.6g3.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14565kcal646.8g1249.6g793.6g624.8g
Valittu annoskoko5000g7283kcal323.4g624.8g396.8g312.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3641kcal161.7g312.4g198.4g156.2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678