Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g733g198kcal9.5g35.2g1.5g12.5g
Paprika punainen 1465g429kcal13.8g65.9g5.9g27.8g
Lehtikaali 916g365kcal31.5g37.2g5.5g18.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1465g3956kcal263.7g29.3g307.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)55g11kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9916kcal637g342.4g641.2g117.2g
Valittu annoskoko5000g4958kcal318.5g171.2g320.6g58.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2479kcal159.3g85.6g160.3g29.3g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230