Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1716g4393kcal159.6g789.4g27.5g171.6g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio784g2273kcal266.5g0g133.3g0g
Tonnikala vedessä 1186g1239kcal266.2g0g17.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki848g678kcal110.2g16.9g16.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 466g585kcal51.3g1.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18337kcal1707.6g1615g475g343.2g
Valittu annoskoko5000g9169kcal853.8g807.5g237.5g171.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4584kcal426.9g403.8g118.8g85.8g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375