Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 121g131kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sipuli 1205g365kcal15.1g57.8g2.4g20.5g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1205g289kcal14.5g51.8g2.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g904g1175kcal28g15.4g111.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1205g2000kcal228.9g0g120.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras361g1265kcal47g253g5.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10448kcal686g795.2g485g67.6g
Valittu annoskoko5000g5224kcal343g397.6g242.5g33.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2612kcal171.5g198.8g121.3g16.9g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265