Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g63g104kcal10.9g13.4g0.8g0.5g
Persilja 209g57kcal2.9g2.3g0.4g16.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas418g1172kcal79.5g0g92.1g0g
Bataatti, kuorittu 628g508kcal9.9g105.6g0.3g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g2092g586kcal12.6g124.5g4.2g52.3g
Peruna, keskikokoinen 60g753g452kcal11.3g97.9g0.8g6.8g
Sipuli (kuorittu)209g57kcal2.7g10g0.4g3.6g
Purjosipuli 628g144kcal11.4g15.1g1.3g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6158kcal282.4g737.6g200.6g223.8g
Valittu annoskoko5000g3079kcal141.2g368.8g100.3g111.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1539kcal70.6g184.4g50.2g56g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926