Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen721g238kcal23.8g35.3g0g0g
Vesi361g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1442g2394kcal274g0g144.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl79g198kcal9.5g1.2g17.4g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1442g1393kcal43.4g282.5g4.6g14.3g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 541g558kcal18.7g97.3g5.7g15.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g487kcal0g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10729kcal748.2g867.2g453.4g72.4g
Valittu annoskoko5000g5364kcal374.1g433.6g226.7g36.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2682kcal187.1g216.8g113.4g18.1g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019