Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa643g174kcal3.9g34.1g1.3g16.1g
Peruna (vanha, kuorittu)1286g1056kcal23.2g226.4g1.3g12.9g
Paprika, punainen965g248kcal8.7g44.4g3.9g19.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)643g174kcal8.4g30.9g1.3g10.9g
Jauheliha, sika-nauta 1286g2848kcal225.1g0g218.6g0g
Heinz ketsuppi161g164kcal1.4g38.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9361kcal544g753.6g453.4g119g
Valittu annoskoko5000g4681kcal272g376.8g226.7g59.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2340kcal136g188.4g113.4g29.8g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926