Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 618g142kcal11.2g14.8g1.2g13g
Porkkana, keskikokoinen 65g618g173kcal3.7g36.8g1.2g15.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g501kcal0g0g55.6g0g
Tomaattimurska 412g121kcal2.3g21.8g0.8g7.8g
Vesi824g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1648g1278kcal289.4g0g11.5g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g824g1319kcal148.3g0g82.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7066kcal909.8g146.8g305.4g72.6g
Valittu annoskoko5000g3533kcal454.9g73.4g152.7g36.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1766kcal227.5g36.7g76.4g18.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895