Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 251g1017kcal0g250.3g0g0g
Viinietikka balsami522g183kcal0g5.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow1044g9395kcal0g0g1043.8g0g
Silakkafilee 3132g4500kcal501g0g278.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30189kcal1002g511g2645g0g
Valittu annoskoko5000g15095kcal501g255.5g1322.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g7547kcal250.5g127.8g661.3g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794