Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g29.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 90g366kcal0g90.2g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala452g1446kcal67.8g266.6g11.7g45.2g
Maitojuoma, profeel, valio1506g301kcal49.7g27.1g0g22.6g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 452g191kcal44.3g1.8g0.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 452g627kcal56.5g1.4g44.3g0g
Oliiviöljy 113g999kcal0g0g113g0g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1883g1224kcal207.1g79.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10550kcal851g992g350.2g135.6g
Valittu annoskoko5000g5275kcal425.5g496g175.1g67.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2638kcal212.8g248g87.6g33.9g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040