RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1229g1754kcal153.7g3.7g126g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g976g3122kcal0g29.3g370.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)332g1062kcal36.5g209g9.3g39.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1444g4837kcal199.3g925.5g33.2g86.6g
Raparperi 781g263kcal5.4g42.9g0.8g10.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g49g152kcal5.4g29.3g3.4g13.7g
Leivinjauhe 49g86kcal2.5g18.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g98g355kcal3.4g77.7g3.4g0g
Hermesetas-jauhe44g127kcal0.5g24.6g0g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23513kcal813.4g2720.8g1093.6g337.6g
Valittu annoskoko5000g11757kcal406.7g1360.4g546.8g168.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5878kcal203.4g680.2g273.4g84.4g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435