Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus240g841kcal33.6g1.2g76.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1115g1449kcal200.7g14.5g61.3g0g
Valio fraiche 5%343g309kcal13.7g26.1g17.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)686g1132kcal20.6g27.4g102.9g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)172g446kcal53.2g0g25.7g0g
Ketsuppi, Felix129g116kcal1.3g27g0.6g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)2316g3027kcal277.9g1713.6g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14640kcal1202g3619.6g615.4g0g
Valittu annoskoko5000g7320kcal601g1809.8g307.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3660kcal300.5g904.9g153.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821