Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus463g1620kcal64.8g2.3g148.1g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g463g588kcal55.6g18.5g32.4g4.6g
Flora kevyt ruoka 7%232g197kcal2.3g10.4g16.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g463g556kcal15.7g16.7g46.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen232g76kcal7.6g11.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu926g1167kcal101.9g2.8g83.3g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g1852g6852kcal83.3g574.1g463g68.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%370g1037kcal107.4g9.3g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24186kcal877.2g1290.8g1704.6g146.2g
Valittu annoskoko5000g12093kcal438.6g645.4g852.3g73.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6046kcal219.3g322.7g426.2g36.6g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224