Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi453g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1539g1446kcal7.7g338.5g7.7g0g
Rypsiöljy 91g800kcal0g0g90.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu113g118kcal8.9g18.4g0.7g2.4g
Sipuli (kuorittu)905g244kcal11.8g43.4g1.8g15.4g
Soijakastike 91g55kcal4.7g8.6g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1810g2353kcal380.1g0g72.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10032kcal826.4g817.8g346.4g35.6g
Valittu annoskoko5000g5016kcal413.2g408.9g173.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2508kcal206.6g204.5g86.6g8.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451