Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1027g3388kcal164.3g636.6g20.5g61.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto513g1437kcal97.5g0g112.9g0g
Oregano, kuivattu 5.1g16kcal0.6g1.1g0.5g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi28g79kcal2.5g2g6.5g0g
Vesi513g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1283g385kcal12.8g77g2.6g12.8g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu51g53kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1027g1745kcal195.1g0g102.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g185kcal0.1g0.1g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14856kcal967.4g1499.8g535.2g172.8g
Valittu annoskoko5000g7428kcal483.7g749.9g267.6g86.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3714kcal241.9g375g133.8g43.2g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957