Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1773g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 118g1045kcal0g0g118.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 296g672kcal15g51.8g41.6g17.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 296g586kcal4.1g5.3g59.1g13g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g65g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6692kcal198.7g1365.2g23.4g68.3g
Kauralese 296g1064kcal53.2g134.8g22.8g51.7g
Vehnälese 118g270kcal15.7g18.2g5.3g44.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21233kcal573.4g3292.4g540.8g388.8g
Valittu annoskoko5000g10616kcal286.7g1646.2g270.4g194.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5308kcal143.4g823.1g135.2g97.2g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369