Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio440g616kcal12.3g28.6g52.8g0g
Pizzamix juusto440g1464kcal87.9g30.8g109.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu59g61kcal4.6g9.6g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)586g158kcal7.6g28.1g1.2g10g
Atria broilerin filesuikale maustamaton879g967kcal202.2g0g18.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos59g422kcal0.3g0.3g46.9g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl733g2638kcal80.6g498.2g31.5g44g
Vesi1759g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g47g131kcal4g8g8.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12914kcal799g1207.2g540.2g110.6g
Valittu annoskoko5000g6457kcal399.5g603.6g270.1g55.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3229kcal199.8g301.8g135.1g27.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719