Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu650g1949kcal26.6g26g194.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)812g487kcal8.1g36.5g32.5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g975g2339kcal175.4g0g175.4g0g
Tilli, tuore 16g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g1410g4653kcal169.2g923.6g31g84.6g
Valkoviini kuiva 390g267kcal1.2g2.3g0g0g
Kalaliemikuutio 36g109kcal3.6g12.2g5g0.4g
Oliiviöljy 88g776kcal0g0g87.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21543kcal788.6g2066.4g1055.8g192g
Valittu annoskoko5000g10772kcal394.3g1033.2g527.9g96g
Annoskoko puolitettuna2500g5386kcal197.2g516.6g264g48g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979