Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2409g8266kcal245.5g1686.4g28.9g84.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21g0g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 371g2633kcal2.8g1.5g296.5g0g
Kananmuna kuoreton 408g582kcal51g1.2g41.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa185g556kcal42.6g0g42.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1483g741kcal44.5g59.3g37.1g0g
Ruohosipuli, tuore74g20kcal1g2.8g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25791kcal780.6g3544.4g894.6g170.8g
Valittu annoskoko5000g12896kcal390.3g1772.2g447.3g85.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6448kcal195.2g886.1g223.7g42.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238