Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1664g462kcal19.8g67.6g3.3g35g
Kirsikkatomaatti, suomalainen666g133kcal4g25.3g2g9.3g
Kurkku, tuore555g56kcal3.3g9.4g0.6g3.9g
Päärynä kuorittu 1554g673kcal4.8g124.3g1.6g60.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki555g444kcal72.1g11.1g11.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3656kcal208g475.4g50.6g217.6g
Valittu annoskoko5000g1828kcal104g237.7g25.3g108.8g
Annoskoko puolitettuna2500g914kcal52g118.9g12.7g54.4g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714