Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1155g3694kcal159.3g669.6g36.9g94.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)739g813kcal184.7g0g7.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g545g147kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Tilli, tuore 23g6.9kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g69g17kcal1.5g2.2g0.3g0g
Soijakastike 83g50kcal4.3g7.9g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1155g693kcal23.1g98.1g23.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1155g693kcal11.5g52g46.2g0g
Mustapippuri 4.6g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Korppujauho 58g211kcal6.1g43.2g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12754kcal801g1805.4g238.2g218g
Valittu annoskoko5000g6377kcal400.5g902.7g119.1g109g
Annoskoko puolitettuna2500g3189kcal200.3g451.4g59.6g54.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964