Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2161g3241kcal432.1g0g172.8g2.2g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.2g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Ketsuppi, meira65g45kcal1g10.4g0.1g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%720g432kcal8.6g20.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7860kcal901.4g141.2g419.8g14.8g
Valittu annoskoko5000g3930kcal450.7g70.6g209.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1965kcal225.4g35.3g105g3.7g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160