Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g2994g5599kcal389.2g74.9g419.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta90g323kcal11.7g62.9g1.9g3.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)120g862kcal0.1g0.1g95.8g0g
Vesi1796g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13569kcal802g275.8g1033.8g6.2g
Valittu annoskoko5000g6785kcal401g137.9g516.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3392kcal200.5g69g258.5g1.6g
Arvot/100g100g136kcal8g2.8g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066