Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2305g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)56g158kcal5.3g10.1g10.7g0.3g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g256g922kcal21.8g197.2g5.1g10.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1025g1742kcal204.9g0g102.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)1025g184kcal18.4g18.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6199kcal504.8g491g244.2g37.6g
Valittu annoskoko5000g3099kcal252.4g245.5g122.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1550kcal126.2g122.8g61.1g9.4g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732