Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3277g592kcal18.4g81.9g13.1g22.9g
Paprika keltainen 375g113kcal3.5g19.1g0.7g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli936g2809kcal34.6g42.1g280.9g0.9g
Oliiviöljy 131g1159kcal0g0g131.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9497kcal120.4g313.2g852.8g72.2g
Valittu annoskoko5000g4748kcal60.2g156.6g426.4g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2374kcal30.1g78.3g213.2g18.1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716