Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g329g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1645g297kcal9.2g41.1g6.6g11.5g
Paprika punainen 329g96kcal3.1g14.8g1.3g6.3g
Paprika keltainen 329g99kcal3.1g16.8g0.7g6.6g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)99g99kcal7.4g16.8g0.5g2.1g
Oliiviöljy 33g291kcal0g0g32.9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1974g1678kcal90.8g296.1g9.9g98.7g
Herkkusieni säilyke 230g39kcal4.8g0.5g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5446kcal250.6g814.6g107g274g
Valittu annoskoko5000g2723kcal125.3g407.3g53.5g137g
Annoskoko puolitettuna2500g1362kcal62.7g203.7g26.8g68.5g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831