Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2899g9290kcal775.9g0g693.9g0g
Sipuli (kuorittu)906g245kcal11.8g43.5g1.8g15.4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras254g677kcal21.6g129.9g2.5g34g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 833g380kcal25g40g12.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g109g3.3kcal0g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21190kcal1668.6g429g1423.6g98.8g
Valittu annoskoko5000g10595kcal834.3g214.5g711.8g49.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5298kcal417.2g107.3g355.9g24.7g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347