Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 954g722kcal17.8g147g1.9g9.5g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)596g715kcal119.2g0g20.9g0g
Vesi1192g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)1907g877kcal61g91.5g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4810kcal404.6g509g104.2g30.4g
Valittu annoskoko5000g2405kcal202.3g254.5g52.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1202kcal101.2g127.3g26.1g7.6g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339