Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g263g945kcal21.1g207.1g1.3g4.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g1238g2824kcal235.3g0g210.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g820g820kcal61.5g123.1g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1858g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä619g464kcal25.4g77.4g5g19.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl31g77kcal3.7g0.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10353kcal698.4g832.6g461g53.2g
Valittu annoskoko5000g5176kcal349.2g416.3g230.5g26.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2588kcal174.6g208.2g115.3g13.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586