Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1754g1930kcal403.5g0g36.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g88g13kcal0.9g1.8g0.2g1.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka88g8.8kcal1g0.7g0.2g0.9g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g146g19kcal1g3.1g0.3g1.5g
Herne-maissi-paprika, Pirkka585g404kcal23.4g64.3g4.7g18.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 2339g2259kcal70.4g458.2g7.5g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9266kcal1000.4g1056.2g99.4g89.8g
Valittu annoskoko5000g4633kcal500.2g528.1g49.7g44.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2317kcal250.1g264.1g24.9g22.5g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566