Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3359g5575kcal638.1g0g335.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 420g269kcal13.4g20.2g14.7g0g
Kananmuna kuoreton 231g329kcal28.9g0.7g23.7g0g
Ketsuppi, Felix76g68kcal0.8g15.9g0.4g0g
Soijakastike 76g46kcal3.9g7.2g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle840g1092kcal54.6g167.9g25.2g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14758kcal1479.4g423.8g800g84g
Valittu annoskoko5000g7379kcal739.7g211.9g400g42g
Annoskoko puolitettuna2500g3690kcal369.9g106g200g21g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630