Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 698g476kcal109.5g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2477g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 743g566kcal14g115.2g1.5g7.4g
Porkkana 338g110kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g450g766kcal15.8g24.8g67.5g0g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g4010kcal296.8g334.6g148.8g47.4g
Valittu annoskoko5004g2005kcal148.4g167.3g74.4g23.7g
Annoskoko puolitettuna2502g1003kcal74.2g83.7g37.2g11.9g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334