Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Sokeri 766g3111kcal0g765.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1172g4022kcal119.4g820.5g14.1g41g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Flora margariini 60, annos 10g301g1623kcal0.6g0.9g180.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1052g347kcal34.7g51.5g0g0g
Raparperi, tuore1503g466kcal10.5g82.6g1.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g19766kcal376.4g3477.2g425.6g124.4g
Valittu annoskoko5004g9883kcal188.2g1738.6g212.8g62.2g
Annoskoko puolitettuna2502g4942kcal94.1g869.3g106.4g31.1g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669