Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 902g1114kcal231.1g0g19.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g902g316kcal9g40.6g4.5g31.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi2705g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Riisi tumma 383g1337kcal26.8g275.9g8.8g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g5642kcal542.6g648.8g66.4g96.6g
Valittu annoskoko5004g2821kcal271.3g324.4g33.2g48.3g
Annoskoko puolitettuna2502g1411kcal135.7g162.2g16.6g24.2g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147