Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1201g1160kcal36.1g235.2g3.8g11.9g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 1201g1781kcal134.6g40.7g117.6g14.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6g22kcal0.8g3.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2101g958kcal63g100.9g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g8897kcal557g782g375.2g61.2g
Valittu annoskoko5004g4449kcal278.5g391g187.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna2502g2224kcal139.3g195.5g93.8g15.3g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749