Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g2996g5603kcal389.5g74.9g419.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta90g324kcal11.7g62.9g1.9g3.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)120g863kcal0.1g0.1g95.9g0g
Vesi1798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g13580kcal802.6g275.8g1034.6g6.2g
Valittu annoskoko5004g6790kcal401.3g137.9g517.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna2502g3395kcal200.7g69g258.7g1.6g
Arvot/100g100g136kcal8g2.8g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066