Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Herne 38g26kcal1.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1002g429kcal13.2g63g10.8g12g
Valittu annoskoko501g214kcal6.6g31.5g5.4g6g
Annoskoko puolitettuna251g107kcal3.3g15.8g2.7g3g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644