Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)88g74kcal5.3g14g0.3g4.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 88g119kcal2.3g21.3g2g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g775kcal50.4g86.6g23.6g20.2g
Valittu annoskoko502g387kcal25.2g43.3g11.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna251g194kcal12.6g21.7g5.9g5.1g
Arvot/100g100g77kcal5g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530