Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)15g12kcal0.5g2.8g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa37g112kcal8.6g0g8.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g105kcal7.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g1689kcal83.8g21.2g139.2g11.2g
Valittu annoskoko502g845kcal41.9g10.6g69.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna251g422kcal21g5.3g34.8g2.8g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366