Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g131g355kcal21g0g30.2g0g
Lohifilee 338g660kcal63.1g0g45.6g0g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.8g4.9kcal0.1g0.8g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 23g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g2061kcal170.2g3.2g152.6g2.8g
Valittu annoskoko502g1030kcal85.1g1.6g76.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna251g515kcal42.6g0.8g38.2g0.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391