Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 141g460kcal14.3g93.3g1.5g4.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g104g270kcal18.7g0.5g20.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)208g73kcal2.1g14.4g1g2.9g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g49g148kcal12.8g1g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g1902kcal95.8g218.4g67.2g15.2g
Valittu annoskoko502g951kcal47.9g109.2g33.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna251g475kcal24g54.6g16.8g3.8g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944