Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)451g1055kcal88.4g19.4g69.9g0g
Ruohosipuli, tuore45g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Mineraalisuola keskiarvo 3.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g2176kcal178g42.4g145g1g
Valittu annoskoko502g1088kcal89g21.2g72.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna251g544kcal44.5g10.6g36.3g0.3g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155