Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1402g5327kcal75.7g448.6g350.5g23.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Tomaatti 1227g279kcal6.9g42.3g3.7g17.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 701g2097kcal126.2g8.4g175.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots88g543kcal25.4g11.4g48.2g3.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 701g927kcal18.4g22.4g84.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Juusto, mozzarella 351g914kcal65.2g0g71.1g0g
Sipuli, tuore351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g21121kcal683.4g1100.8g1533.6g100.4g
Valittu annoskoko5012g10561kcal341.7g550.4g766.8g50.2g
Annoskoko puolitettuna2506g5280kcal170.9g275.2g383.4g25.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905