Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1960g3332kcal392g0g196g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1549g2556kcal123.9g480.3g15.5g46.5g
Kananmuna kuoreton 411g586kcal51.3g1.2g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 933g590kcal28g44.8g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g14215kcal1194.6g1067.8g573.2g98.4g
Valittu annoskoko5012g7107kcal597.3g533.9g286.6g49.2g
Annoskoko puolitettuna2506g3554kcal298.7g267g143.3g24.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759