Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1600g1722kcal134.9g224g5.6g112g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10032g5133kcal325.4g537g118g303.6g
Valittu annoskoko5016g2567kcal162.7g268.5g59g151.8g
Annoskoko puolitettuna2508g1283kcal81.4g134.3g29.5g75.9g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910