Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)824g2882kcal131.8g527.1g21.4g49.4g
Paistijauheliha, snellman1198g2036kcal143.7g0g119.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2096g956kcal62.9g100.6g31.4g0g
Kananmuna, keitetty 494g705kcal61.8g1.5g50.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g300g1078kcal83.8g5.7g77.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10032g16903kcal968g1269.8g781.8g98.8g
Valittu annoskoko5016g8452kcal484g634.9g390.9g49.4g
Annoskoko puolitettuna2508g4226kcal242g317.5g195.5g24.7g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334