Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g25g80kcal2.2g17g0.4g1.8g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g25g91kcal1.9g19.1g0.6g0.9g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan38g131kcal3.2g28.5g0g0.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkoviini kuiva 88g60kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g834kcal17.6g137.6g9.8g8.6g
Valittu annoskoko502g417kcal8.8g68.8g4.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna251g209kcal4.4g34.4g2.5g2.2g
Arvot/100g100g83kcal1.8g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275