Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka83g117kcal19.2g0g4.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 33g42kcal7g0g1.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss15g57kcal1.8g7g2.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g67g57kcal0.9g2.9g4.7g0.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g17g17kcal0.5g0.4g9g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g855kcal64.6g28.4g69g4.2g
Valittu annoskoko502g428kcal32.3g14.2g34.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna251g214kcal16.2g7.1g17.3g1.1g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653