Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)143g327kcal27.2g0g24.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)140g64kcal2.4g11.2g1.1g2.2g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g107g354kcal13.9g68.7g3g9.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1542kcal90g168.4g57g24.6g
Valittu annoskoko503g771kcal45g84.2g28.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna251g386kcal22.5g42.1g14.3g6.2g
Arvot/100g100g154kcal9g16.8g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786